4DX

4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi potpuno uključujuće kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma prema tome da gledatelji postanu dio filma.

Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

S isključivo najboljim tehnologijama, 4DX pokretna sjedala opremljena su trima osnovnim kretanjima – kretanje gore dolje, kretanje lijevo-desno i kretanje naprijed-nazad – koja mogu napraviti beskrajan niz mogućih kombinacija kako bi oponašali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vješt tim 4DX urednika su stručnjaci u maksimiziranju osjećaja uključenosti u svaki film, bez prekoračenja granice ugode.

Filmovi više nisu vezani samo na svoja vizualna i zvučna ograničenja. 4DX je korak naprijed u evoluciji odlaska u kino, odvodeći publiku na putovanje u cijelo večernji film. Oslobodi se okova običnog kino platna i doživi apsolutno 4DX iskustvo!

Pokretna sjedala

Svako sjedalo opremljeno je simulatorima kretanja i programirano za 3 osnovna kretanja.

Kroz kombinaciju tih kretanja pod raznim kutevima stvoreno je fluidno i dinamično kretanje koje oponaša događanja na platnu.

Kretanje
Vibracije
Škakljanje

Efekti okoliša

Uz kretanja dvorana je opremljena efektima okoliša kako bi dodatno poboljšala iskustvo.

Od strašne oluje do nježnog povjetarca, od dima eksplozija do ugodnog mirisa kave, 4DX tehnologija poboljšava ova iskustva prikladnim efektima.

Efekti koje nude 4DX dvorane:

 

Posjetitelji 4DX kino dvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb, CineStara 4DX Rijeka i CineStara 4DX Mall of Split gledajući film imat će osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti 4DX prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!

Pokreni video