Školske projekcije | CineStar Cinemas

Školske projekcije

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menija za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! 


Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznajte učenike s temama koje su im bliske i korisne.

PREUZMITE NOVU BROŠURU ZA ŠKOLE za JESEN / ZIMU 2023.! 

CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. 

CinesCool dan
 – izvanredna projekcija filma po izboru koju možete organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Grupni popusti (projekcije s redovnog programa) – saznajte više o pogodnostima kupnje kinoulaznica po povoljnijoj cijeni za filmove na redovnom kinoprogramu!

Kontakt – za više informacija obratite se na e-mail skolske@cinestarcinemas.eu ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 18:00 sati!


CineStar Arena IMAX
– spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma! 

 

ZIMSKA ČAROLIJA U CINESTARU!

Ove zime u CineStaru vas čekaju neodoljivi filmski naslovi – Želja i Wonka. Organizirajte školsku projekciju za Vas i Vaš razred te dočekajte blagdane uz najljepše priče. 

 

ŽELJA

Nadahnut Walt Disneyevom čarobnom glazbenom baštinom, film donosi originalnu priču i likove, sa sedam potpuno novih pjesama koje je napisala za Grammy® nominirana pjevačica i kantautorica Julia Michaels i dobitnik Grammyja producent/tekstopisac/glazbenik Benjamin Rice. No možda je najveći poklon Disneyevoj baštini upravo naslov filma: “ŽELJA

 

WONKA – LEKTIRA ZA 5. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE!

Od kreatora velikih filmskih uspješnica poput “Harryja Pottera”, “Čudesnih zvijeri” i “Medvjedića Paddingtona”, dolati nevjerojatna priča o najvećem izumitelju, čarobnjaku i proizvođaču čokolade kojeg smo ikad upoznali! Temeljeno na izvanrednom liku iz priče “Charlie i tvornica čokolade”, jedne od najpoznatijih i najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena autora Roalda Dahla, koja se nalazi na popisu lektire za 5. razred osnovne škole.

 

 

Cinescool dan

CinesCool dan je izvanredna projekcija filma po izboru koju je moguće organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika, a cijena 2D kinoulaznice za učenike iznosi  3,30€ | 24,86 kn. 

 

POSEBNA POGODNOST:

Besplatna ulaznica i kokice za voditelja grupe. 

Vaš dolazak u kino upotpunite odabirom jednog od školskih menija koje smo pripremili za vas po povoljnijim cijenama!

MENI

  • Školski meni 1 2,50 € | 18,84 kn

    male kokice + gazirani napitak 0,3L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili prirodna voda Jana 0,5L

  • Školski meni 2 3,50 € | 26,37 kn

    srednje kokice + gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L

  • Školski Movie meni 4,50 € | 33,91 kn

    filmske srednje kokice + filmski gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L + igračka

Važne napomene:

Preporuka filmova – pogledajte ponudu filmskih naslova za organizaciju izvanredne projekcije u sklopu CinesCool dana!

PREUZMITE NOVU BROŠURU ZA ŠKOLE ZA ZIMU/PROLJEĆE 2023. GODINE! 

IMAX

Inspiracija. Motivacija. Edukacija.  

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u IMAX Diners Club dvorani u CineStaru Arena IMAX uz cool cijene za učenike i besplatne kino ulaznice za profesore!

Izvanredne filmske projekcije dokumentarnih filmova i filmova iz redovnog programa za školarce i nastavnike! Svim zainteresiranim školama, CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Program školskih projekcija je odličan način da spojite zabavu i podučavanje, da nekoliko sati uživate u čarima sedme umjetnosti, te da na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne. U tu svrhu, za Vas smo pripremili izvrstan izbor filmova.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je popuniti OVAJ ZAHTJEV  najkasnije pet radnih dana prije željenog datuma projekcije.